Dj gezocht? Wil jij een DJ huren? Dan wil je natuurlijk niet zomaar een DJ boeken. Jij wilt voor jouw feest de beste DJ inhuren. Iemand die precies begrijpt hoe je een er een topfeest van maakt en alle gasten aan het dansen krijgt. Zoek je misschien een allround dj die veel draait op trouwfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere feesten in Vlaanderen. Maar ook voor een te gekke foute pary of een swingende after work draaien wij onze hand niet om.

Een dj moet goed op de hoogte zijn van verschillende muziekgenres, maar net zo goed moet hij weten hoe je mensen kan laten dansen.

Hieronder kan u een overzicht vinden van aanbevolen dj’s. Via deze pagina kun je makkelijk en snel een offerte aanvragen of lees eerst alles over onze prijzen voor het huren van een DJ. Dj’s zijn te boeken met of zonder installatie. Inderdaad heel wat dj’s nemen je al jou werk uit handen en brengen zelf naast hun muziek ook licht en geluid mee. De meeste regelen het voor je. Het enige dat jij hoeft te doen is de benen uit je lijf dansen.


Apres Ski Dj

Apres Ski DJ gezocht? Dan ben je hier aan het juiste adres! Apres Ski DJ Tom Cosyns is een rasechte entertainer met 30 jaar ervaring als feest dj.  Hij was resident  in heel wat bekende Belgische clubs. Hij draaide massa’s feesten, fuiven en party’s