Het Torenhof: perfecte locatie voor een etentje of een feest.
Rond 1955, het bouwjaar van de villa, werden de eerste gasten in het Torenhof ontvangen en die traditie heeft zich voortgezet tot op heden. Het Torenhof is gaandeweg gegroeid van café/restaurant naar een prachtige en populaire locatie voor allerlei feesten en bedrijfsevenementen.
Taxi Antwerpen
trouwzalen antwerpen.
Resultaten voor trouwzalen antwerpen. Trouwzaal Antwerpen Alle Trouwzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be. Trouwzalen in Antwerpen. Bevelse steenweg 14, Herenthout Antwerpen tot 120 personen. Het Prinsenhof is een unieke vierkantshoeve uit de jaren 1700 heeft 3 prachtige zalen en twee ruime terrassen. Taxi Antwerpen
Kavka, jongerencentrum in Antwerpen
In Kubrik staan ontmoeting en inspiratie centraal. Professionals uit het jeugdwerk en jonge, creatieve organisaties delen een plaats die niet zomaar een fysieke werkplek is, maar vooral een creatief netwerk en een ruimte vol expertise in het centrum van Antwerpen.
Zalen.be Alle feestzalen
Restaurant Feestzalen Tybeert. Hof ten Laere, gelegen in het Schelle aan de Schelde op de as Antwerpen, Brussel en Gent, straalt. Hof ten Laere. een polyvalente zaal 12 op 24m om de 6 m kan er een scheiding tot stand gebracht worden.
Over te nemen Feestzalen
Tevens op korte afstand van de kust, Veurne, Ieper, autosnelweg. Indeling: Het handelspand bebouwde oppervlakte: 250 m is momenteel in gebruik al. Omgeving van Antwerpen Bistro met feestzaal en podium over te nemen. Over te nemen bistro met feestzaal met podium en optredens omgeving Antwerpen.
Feestzaal Deurne
3 zalen te huur voor al uw feesten of bedrijfsevenementen.Samen met onze adviseurs maken we uw feest tot een succes! Kies de gepaste zaal, maak een keuze. 2100 Deurne Antwerpen. Concerto bevindt zich te Deurne Antwerpen het adres is Boterlaarbaan 207.
Feestzaal huwelijk Antwerpen San Marco Village.
De ideale feestzaal voor een huwelijk vindt u in de omgeving van Antwerpen bij San Marco Village. Geniet van een geslaagd trouwfeest op een unieke en sprookjesachtige locatie. Feestzaal huwelijk Antwerpen Catering bedrijfsfeest Wilrijk Trouwzaal Lier Goedkope teambuilding Unieke feestlocatie Antwerpen.
Van der Valk Hotel Restaurant Dennenhof.
Mijn Valk Account. Wanneer u een Valk Loyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf.” 32 3 663 05 09 32 3 663 05 09 24u bereikbaar lokaal tarief. Bekijk onze kamers Bekijk onze arrangementen Bekijk onze culinaire opties Bekijk onze zalen.
Romantische trouwlocatie Antwerpen Vind het op DNLS!
Eigen catering is mogelijk. 1 2 3 7. Alle bruiloft locaties in Antwerpen. Alle bruiloft locaties in Merksem. Alle bruiloft locaties in Antwerpen. Alle trouwzalen in Merksem. Alle trouwzalen in Edegem. Alle trouwzalen in Edegem. Alle bruiloft locaties in Hoogstraten, Antwerpen.
La Source Home.
Wij nemen het werk uit handen zodat u optimaal kan ontspannen en genieten. Onze cateringservice is volledig op maat en aangepast aan uw wensen. Aarzel niet om contact op te nemen met ons zodat wij samen een voorstel kunnen uitwerken.